Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 14

Sháníte elegantní motýlek na svatbu a nevíte, pro který se rozhodnout? Pudrově růžový motýlek představuje sázku na jistotu.

další informace
Letní výprodej
298 Kč
Běžná cena 746 Kč
Skladem
12.09.2024
Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 14

Sháníte elegantní motýlek na svatbu a nevíte, pro který se rozhodnout? Pudrově růžový motýlek představuje sázku na jistotu. Stačí, aby vaše partnerka na sobě měla jakýkoli růžový doplněk, a máte vyhráno. Pokud bude mít růžové šaty, tím lépe. Společně tak utvoříte dokonalý pár. Navíc si motýlek můžete vzít i do divadla či tanečních, kde v něm určitě uděláte skvělý dojem.

Motýlek je předvázaný, což vám ušetří hodiny před zrcadlem. Jednoduše jej nasadíte a můžete vyrazit do společnosti. Díky zvolené látce dokáže motýlek držet tvar za všech okolností. Vy tak budete po celém dni vypadat stejně dokonale. V balení najdete také kapesníček do saka ve stejném barevném provedení.

Chystáte se na méně formální společenskou událost? Pak byste měli nechat opasek doma a sáhnout po stylových šlích. Prohlédněte si pánské šle BANDI a dodejte vašemu oblečení šmrnc.

Materiál a parametry
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.